TRICK OR TREAT

TRICK OR TREAT
27 - 29
October
2023

Het is die magische tijd van het jaar waarin pompoenen, spinnenwebben en spoken ons pad kruisen. Maar vrees niet, want Halloween in de Markthal is een family-friendly evenement dat ontworpen is om plezier en opwinding te brengen voor alle leeftijden!

 

Data om in je agenda te zetten: 27, 28 en 29 oktober
Op 27, 28 en 29 oktober wordt de Markthal omgetoverd tot een betoverende en enigszins griezelige plek waar gezinnen samen kunnen komen om de Halloween-sfeer te omarmen. Of je nu jong of oud van hart bent, er is voor ieder wat wils.

 

Creatief Knutselplezier
Een van de hoogtepunten van ons Halloween-evenement is de kans om je creatieve kant te laten zien. Kinderen en ouders kunnen op zondag 29 oktober deelnemen aan leuke knutselactiviteiten. Het is de perfecte gelegenheid om je eigen unieke Halloween-decoraties te creëren.

 

Griezelige Schminkkunst
Voor degenen die graag in de Halloween-sfeer willen opgaan, op zondag 29 oktober hebben we deskundige schminkartiesten die je kunnen transformeren in enge wezens, vriendelijke spoken of zelfs schattige pompoenen. Durf jij het aan om je te laten schminken in Halloween-thema?

 

Maak je klaar om met je familie en vrienden te genieten van de griezelige gezelligheid van Halloween in de Markthal. Het is een evenement vol creativiteit, lekkernijen en familieplezier. Vergeet niet om je kostuum aan te trekken en je lach mee te brengen!

 

We kunnen niet wachten om je te verwelkomen op 27, 28 en 29 oktober. Zorg ervoor dat je de data markeert en je familie en vrienden meebrengt voor een onvergetelijke tijd. Happy Halloween!

 

Deel dit bericht

Meer nieuws & events

28 - 12
Jun - Jul
2024
North Sea Round Town 2024 Lees meer
15 - 15
June
2024
Rotjekoor festival laat Rotterdam wederom bruisen! Lees meer
Kom Pasen vieren in de Markthal Lees meer