Contact

Vraag over de Markthal? 

Hieronder vind je veelgestelde vragen. 

Markthal goed toegankelijk voor bezoekers in rolstoel?

Bezoekers in rolstoel kunnen de Markthalvloer d.m.v. de draaideuren of middelste schuifdeuren goed betreden. Via de parkeergarage kunnen zij met de lift de beursvloer bereiken. Veel horecagelegenheden met een bovenetage zijn vanaf hun balkon bereikbaar voor bezoekers in rolstoel. Met de lift gaat u dan naar de 1e etage. Hier vindt u ook de toiletten. Helaas zijn de terrassen op de kramen niet toegankelijk omdat zij alleen een trap beschikbaar hebben. 

Zijn honden toegestaan in de Markthal?

Ja, mits ze zijn aangelijnd, en op verantwoordelijkheid van de begeleider.

Wat zijn de openingstijden van de Markthal?

Voor een actueel overzicht van de openingstijden klikt u hier. Op deze pagina staan ook de openingstijden tijdens de feestdagen vermeld.

De reguliere openingstijden zijn maandag t/m donderdag en zaterdag van 10.00 tot 20.00, vrijdag van 10.00 tot 21.00, zondag van 12.00 tot 18.00. Op feestdagen zullen er afwijkende openingstijden worden gehanteerd. Ook bij evenementen kan er afgeweken worden van de reguliere openingstijden. De restaurants in de plinten (zijwanden) van de Markthal hanteren andere openingstijden. 

Wat is het adres van de Markthal?

Ds. Jan Scharpstraat 298, 3011 GZ ROTTERDAM

Waar kan ik mijn fiets stallen?

Tussen station Blaak en de Markthal is een grote verdiepte fietsenstalling.

Waar kan ik parkeren?

Parkeergarage onder de Markthal
De parkeergarage onder de Markthal is in beheer van de firma Interparking. Voor alle informatie over deze parkeergarage zoals bijv. de tarieven, inrijhoogte, aantal oplaadpunten etc, verwijzen wij u graag door naar de website van Interparking: parkeren onder de Markthal

Parkeren rondom de Markthal

De parkeervakken rondom de Markthal zijn in beheer van de gemeente. Hiervoor gelden dan ook de voorwaarden die de gemeente Rotterdam heeft vastgesteld.
Bekijk de website van de gemeente voor verdere informatie: parkeren in Rotterdam

Waar kan ik gevonden voorwerpen terug vinden?

Bent u iets verloren in de Markthal? Stuur dan een mailtje naar info@markthal.nl. Alle gevonden voorwerpen worden afgegeven bij het kantoor van de Marktmeester (boven unit 124). Indien deze niet binnen 14 dagen worden opgehaald door de eigenaar, worden de spullen afgegeven bij het gemeentehuis. Hier worden de voorwerpen geregistreerd en op de website geplaatst: http://www.rotterdam.nl/gevondenofverlorenvoorwerpen

Mag ik (professionele) filmopnames maken in de Markthal?

Het is toegestaan om opnames te maken in de Markthal voor bijvoorbeeld een TV-uitzending. Voor het filmen heeft u toestemming nodig en een pers-badge. Wij verzoeken u om uw verzoek minimaal 1 week vooraf in te dienen via info@markthal.nl. Indien uw aanvraag akkoord is, ontvangt u de benodigde informatie.

 

Heb je een andere vraag?

Vul dan het contactformulier op deze pagina in, we helpen je graag verder.

Verstuur

Adres

MARKTHAL
DS. JAN SCHARPSTRAAT 298
3011 GZ ROTTERDAM

Telefoonnummer

+31 30 234 64 64

SOCIAL MEDIA