Markt & Restaurants

YoYo! Fresh Tea Bar

YoYo! Fresh Tea Bar is in maart 2012 opgericht door een gepassioneerd team met de visie om het samen genieten van een drankje in Nederland te veranderen. Het is daarom de missie van YoYo! Fresh Tea Bar geworden om iedereen kennis te laten maken met datzelfde onvergetelijke moment van thee drinken. Zij doen dit door zurgvuldig de Tea’s te selecteren, dranken te ontwikkelen met gebruik van verse ingredienten en het blijven door ontwikkelen van het aanbod.

Rotterdam
YoYo! Fresh Tea Bar is een Rotterdamse onderneming met 3 vestigingen in Rotterdam. Met ruim 60 medewerkers zetten zij zich dagelijks in om de klanten een geweldige beleving te geven. Daarnaast willen zij iedereen enthousiast maken over de producten en willen zij de tegenhanger worden van de vele koffiezaken in Nederland. 

Even geen koffie maar TEA

Ideale beleving
YoYo! Fresh Tea Bar maakt heerlijke koude en warme drankjes op basis van de vers gekookte Tea’s. Zo mixen zij bijvoorbeeld de Green Tea met verse vruchtensappen of vruchtsiropen voor de ideale beleving. Daarnaast verkopen zij ook shakes, wafels en geweldige snacks zoals de beroemde muffins of chia bars!

Openingstijden

MA T/M DO
10.00
TOT
20.00
UUR
VRIJ
10.00
TOT
21.00
UUR
ZA
10.00
TOT
20.00
UUR
ZO
12.00
TOT
18.00
UUR
Voor afwijkende openingstijden van Markthal bekijk de openingstijden pagina

Locatie & Contact

Locatie
Unit 52-56
E-mailadres

Volg ons

YoYo! Fresh Tea Bar is hiring!

"WE BELIEVE THAT OUR BEVERAGES CAN CREATE A SMILE ON EVERY FACE"

Lees meer

Meer nieuws & events Over YoYo! Fresh Tea Bar