Markt & Restaurants

Tarboosh

In unit 25 vind je sinds kort "Tarboosh Sweets". De van oorsprong Palestijnse Samer en zijn familie maken hier de heerlijkste Arabische Baklava, in vele verschillende soorten smaken en variaties. Hier zijn ze in 2015 in Nederland mee begonnen in Beverwijk. De vestiging in de Markthal is alweer de vierde vestigng van Tarboosh in Nederland.

Het bedrijf heeft kwaliteit hoog in het vaandel bij het produceren van Arabische lekkernijen met uitgebreide variaties en onvergelijkbare smaak. De traditionele recepten en natuurlijke grondstoffen die worden gebruikt in ons bakkerij zijn zorgvuldig gekozen door onze meesterbakkers. Deze hebben jarenlang ervaring in de productie van Arabische Baklava en dat proef je terug bij elke hapje die je neemt.

Tarboosh Sweets is bezig al haar producten te exporteren naar omliggende landen. Onze visie is om een ​​internationaal bedrijf te worden en ervoor te zorgen dat onze producten over de hele wereld verkrijgbaar zijn. We zorgen voor 100% natuurlijke ingrediënten zonder toevoegingen van kleurstoffen, transvetten of smaakstoffen. Ons concept is steeds in ontwikkeling en we breiden verder uit in filialen en in assortiment.

Graag tot snel in de Markthal!

 

Onze jarenlange ervaring proef je terug in elke hap

 

Openingstijden

MA T/M DO
10.00
TOT
20.00
UUR
VRIJ
10.00
TOT
21.00
UUR
ZA
10.00
TOT
20.00
UUR
ZO
12.00
TOT
18.00
UUR
Voor afwijkende openingstijden van Markthal bekijk de openingstijden pagina

Locatie & Contact

Locatie
Unit 25

Volg ons

Meer nieuws & events Over Tarboosh