Markt & Restaurants

Spices of Marrakech

"Maak je gerecht lekkerder met kruiden uit de Markthal! Bij Spices of Marrakech worden de lekkerste kruiden verkocht uit meer dan 30 verschillende landen.
Bij Spices of Marrakech zijn ze gespecialiseerd in het samenstellen van kruidenmixen en hebben daarnaast zelf een aantal authentieke smaken op de markt gezet. Hieronder een paar bestsellers van Spices of Marrakech:
De Marrakech Mix: Deze heerlijke kruiden kunnen met veel gerechten worden bereid. Met de Marrakech mix kun je bijvoorbeeld stoofpotjes, gebakken aardappelen en salade dressing maken! Ook is deze mix geschikt voor een heerlijke marinade voor biefstuk of kip.

U waant zich door de smaakexplosie voor even in Marrakech

Ras el Hanout: De Ras el Hanout van Spices of Marrakech wordt gemaakt in Marokko. Dat zorgt voor een authentiek Marokkaans recept, ideaal voor alle Noord-Afrikaanse gerechten. De Ras el Hanout kan in veel verschillende gerechten gebruikt worden. Zo kun je het bijvoorbeeld gebruiken bij Noord-Afrikaanse couscous of tajine met rijst, kip, lamsvlees of groente. Ras el Hanout geeft een heerlijke geur en smaak!
India curry: Haal een vleugje India in jouw keuken met deze Garam Masala. Garam Masala betekent letterlijk ‘heet kruidenmengsel’ en is een dagelijks gebruikte kruidenmix in alle huishoudens in India. De kruidenmix wordt van moeder op dochter doorgegeven en kan variëren per regio en familie. Het geeft je gerechten een kruidige, warme smaak zonder dat het pikant is.
Naast deze kruiden heeft Spices of Marrakech nog veel meer kruiden. Kom ze ontdekken in de Markthal en maak het koken wat leuker!
Spices of Marrakech is een echt familiebedrijf met al 30 jaar lang ervaring in de horeca. Wil je kennis maken met ze? Kom eens langs in de Markthal. De kruiden zijn ook online te bestellen via https://spicesofmarrakech.nl/."

Openingstijden

MA T/M DO
10.00
TOT
20.00
UUR
VRIJ
10.00
TOT
21.00
UUR
ZA
10.00
TOT
20.00
UUR
ZO
12.00
TOT
18.00
UUR
Voor afwijkende openingstijden van Markthal bekijk de openingstijden pagina

Locatie & Contact

Locatie
Unit 50
Telefoon

Volg ons

Meer nieuws & events Over Spices of Marrakech