Markt & Restaurants

Holland & Barrett

Holland & Barrett is een landelijke gezondsheidsketen met een unieke winkelformule die aansluit op de huidige maatschappelijke ontwikkeling waarin de Welnessbehoefte van de klant centraal staat. Holland & Barret is in de Markthal speciaal voor jouw dagelijkse verzorging. Kwaliteit van leven op een natuurlijke en evenwichtige neemt een steeds belangrijkere plaats in. Binnen het assortiment van Holland & Barrett vind je een natuurlijke mix van gezonde en lekkere producten en ligt de nadruk op innerlijke en uiterlijke verzorging. Naast homeopathische geneesmiddelen, sportvoeding, voedingssupplementen en natuurlijke verzorgingsproducten kun je bij Holland & Barrett ook terecht voor relaxproducten, theeën, kruidensoorten, zoetwaren, gezonde voeding en verrassende cadeauartikelen.

Gezond van binnen, mooi van buiten

Alle producten binnen het uitgebreide A-merk Holland & Barrett voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. De eigen merk verzorgingsproducten zijn natuurlijk en vrij van parabenen, microplastics, SLS, SLES en minerale oliën.

Bij Holland & Barrett vind je ook diverse geregistreerde kruidengeneesmiddelen in het assortiment, zoals bijvoorbeeld Echinacea. De medewerkers van Holland & Barret beschikken over veel kennis op het gebied van gezondheid, verzorging en natuurlijk genieten. Omdat ieder lichaam uniek is, vraagt het om specifieke voeding, supplementen en verzorgingsproducten. Dit vraagt weer om specifieke kennis. Daarom heeft Holland & Barrett haar eigen trainingsacademie en zijn alle medewerkers echte experts. Hierdoor kunt u altijd bij Holland & Barrett terecht voor vrijblijvend persoonlijk advies. Zij zijn bereid een verantwoord en persoonlijk advies te geven bij het maken van jouw keuze.

Openingstijden

MA T/M DO
10.00
TOT
20.00
UUR
VRIJ
10.00
TOT
21.00
UUR
ZA
10.00
TOT
20.00
UUR
ZO
12.00
TOT
18.00
UUR

Locatie & Contact

Locatie
Verlengde Nieuwstraat 175

Volg ons