Markt & Restaurants

Cigkoftem

Cigkofte is een product met een verleden van duizenden jaren. Oorspronkelijk komt de cigkofte uit het zuidoosten van Turkije. Cigkofte wordt gemaakt van rauw vlees, bulgur tarwe en verschillende soorten pittige kruiden. Weinig ingrediënten maar vol van smaak.

Vegetarisch
Letterlijk vertaald betekent cigkofte: rauwe kofte/gehakt. Dit wordt normaal gesproken gemaakt met rauw vlees maar Cigkoftem heeft dankzij en speciale samenstelling de cigkofte zonder vlees weten te maken. De cigkofte wordt dagelijks vers bereid met: tarwegort, tomatenpuree, rode peper, en nog 18 diverse specerijen. De vegetarische cigkofte wordt genuttigd met verschillende soorten groenten. Denk bijvoorbeeld aan: ijsbergsla, citroen, mint, tomaat, komkommer en selderij. De vegetarische cigkofte met de traditionele smaak!

De smaak van de cigkofte kan niet beschreven worden, het moet echt geproefd worden.

World Health Organisation
Cigkoftem is de meest kwalitatieve in zijn sector en is opgericht in 1993. Tegelijkertijd is Cigkoftem ook het grootste bedrijf onder fastfoodketens in Turkije. Met al deze ervaring produceert en verkoopt Cigkoftem al 18 jaar zijn product met hygiënische en kwalitatieve middelen die voldoen aan de normen van de World Health Organisation. Cigkoftem heeft over heel Europa 130 filialen en is nu ook eindelijk in Markthal!

Openingstijden

MA T/M DO
10.00
TOT
20.00
UUR
VRIJ
10.00
TOT
21.00
UUR
ZA
10.00
TOT
20.00
UUR
ZO
12.00
TOT
18.00
UUR
Voor afwijkende openingstijden van Markthal bekijk de openingstijden pagina

Locatie & Contact

Locatie
Unit 78

Volg ons

Meer nieuws & events Over Cigkoftem