You'll Never Walk Alone

You'll Never Walk Alone

 

Ontmoet nieuwe mensen en support de horeca!

 

Met de You'll Never Walk Alone route van de Stadswandeling 010 waan jij je als Lee Towers door Rotjeknorr­čĽ║

Een heerlijke winterwandeling door het Rotterdamse centrum, waarbij jij samen met jouw (nieuwe) wandelmaatje op ontdekkingstocht gaat langs verschillende lokale ondernemers.

Door de coronacrisis groeit de eenzaamheid bij iedereen en is er behoefte aan saamhorigheid. Deze wandeling biedt de mogelijkheid om gezellig in een groep te wandelen en samen te genieten van het moois van de stad en het lekkers van de horeca. Deze route is speciaal voor de horeca ondernemers die in deze periode alle kleine beetjes keihard nodig hebben, maar ook voor jou als echte Rotterdammert. Wij snappen natuurlijk als geen ander dat jij dat binnen zitten helemaal zat bent en daarom opzoek bent naar nieuwe wandelmaatjes. 

Daarom introduceert de Stadswandeling010 deze nieuwe route. De route gaat ook langs de Markthal. 

Groepswandelingen worden georganiseerd op zaterdagen. De 'ijsbreker' begeleidt de groep op coronaproof wijze langs een aantal Rotterdamse iconen en Rotterdamse horeca. Vooraf boeken is vereist. 

Wil je liever op een zelf gekozen moment wandelen? Dan kun je online een ticket kopen en gaan wandelen met wie en wanneer het jou uitkomt.  

Lees meer op de website van Stadswandeling 010.

 

T/m eind januari kun je als onderdeel van deze wandeling in de weekenden genieten van een traditioneel Grieks taartje van Tsu Pies met een leuke korting.  

 

 

Deel dit bericht

Meer nieuws & events

1 - 13
February
2022
Het jaar van de tijger Lees meer
14 - 7
Jan - Feb
2022
IFFR 2022 Lees meer
x-mas gift guide Lees meer