Verzamel ze allemaal!

Verzamel ze allemaal!

#UPStreetRotterdam

 

Stichting Hiphop In Je Smoel is één van de citydressers voor Eurovisie Songfestival. Speciaal voor dit spektakel hebben zij het project #UPStreetRotterdam opgestart, dat street art verbindt met het Eurovisie Songfestival. Zes kunstenaars uit de vijf grootste deelnemende landen en het gastland, krijgen carte blanche om op zeecontainers bij Ahoy aan het werk te gaan met het thema ‘The Embrace’, waarmee zij de stad Rotterdam haar gastvrijheid laten uitstralen. Dit om de slogan ‘Open Up To Rotterdam’ te versterken.

 

The Embrace-magneten: collect 'em all!

 

Deze kunstenaars hebben naast hun bijdrage aan de street art-installatie ook een ontwerp aangeleverd voor speciale collectors items. Vanaf maandag 3 mei kun je in en rondom de expositie van Studio Yasja in de Markthal op zoek naar speciale magneten! Fans van het Eurovisie Songfestival en van straatkunst kunnen zo proberen om de hele set bij elkaar te sprokkelen. Naast de zes kunstenaars van de installatie, is er ook eentje van Tymon de Laat te vinden en als laatste is het inmiddels iconische shuriken-logo van Hiphop In Je Smoel toegevoegd aan de collectie. De magneten zijn niet te koop en alleen beschikbaar in de aanloop naar het Eurovisie Songfestival. Let op: De treasure hunt vindt plaats op doordeweekse dagen, omdat het dan rustiger in de Markthal, dus we raden je aan om tussen maandag en vrijdag op jacht te gaan.

 

 Magneet studio Yasja

 

Over Stichting Hiphop In Je Smoel

 

Stichting Hiphop In Je Smoel maakt zich al jaren sterk voor de hiphopcultuur en daarmee ook street art in Rotterdam. Onder de Rewriters-vlag presenteerden ze diverse muurschilderingen in de stad, eigen street art-wandelroutes in een app en organiseerden ze het street art-festival POW! WOW! Rotterdam. Maar wie had gedacht dat er een link te maken viel tussen hiphop en het Eurovisie Songfestival? Met het nieuwe project Up Street Rotterdam bewijst de organisatie dat dat kan, op een authentieke manier. Alle informatie is te vinden op de website: http://www.hiphopinjesmoel.com.

 

UP Street Rotterdam is een onderdeel van het Citydressing Host City Rotterdam, Eurovision Song Contest 2021. Mogelijk gemaakt door Havenbedrijf Rotterdam. Kijk voor het complete programma op www.openuptorotterdam.eu.

Deel dit bericht

Meer nieuws & events

20 - 31
October
2021
Halloween in de Markthal Lees meer
De beste comfort food in de herfstperiode Lees meer
13 - 8
Sep - Oct
2021
Knuffel voor een knuffel Lees meer