Valentijn inspiratie!

Valentijn inspiratie!

Valentijn moeten we dit jaar anders vieren, maar wij helpen jou met onze inspiratie om van Valentijnsdag alsnog een feestje te maken! Bij onze ondernemers in de Markthal kan je terecht voor valentijnscadeaus en allerlei lekkers. Support your locals door dit jaar een diner thuis te laten bezorgen op Valentijnsdag of ga zelf aan de slag in de keuken met een van de recepten! Wij zetten alle inspiratie voor jou op een rij. 

 

The Chocolate Company

Roses are red, violets are blue;

Chocolate is addictive and so are you!

Genoeg keuze bij The Chocolate Company tijdens Valentijn. In deze hemel voor chocoladeliefhebbers kun je terecht voor chocolade rozen tot heerlijke love bars om jouw geliefde mee te verwennen. Ook heerlijk als toetje na een romantisch diner. 

 

  Choc Company

 

Streetfood by Han

Speciaal voor Valentijn heeft Streetfood by Han Valentine @ Home kits samengesteld. Ben je al bekend met de Chef @ Home kits, dan weet je hoe het werkt. De chef heeft veel aandacht besteed aan het samenstellen van een heerlijk menu. Alle ingrediënten zijn vooraf gesneden en bereid en jij hoeft het gerecht alleen nog thuis af te maken. Pre-order is nu al mogelijk via www.hanting.delivery

 

Streetfood by Han

 

Goudstroop

Verwen jouw geliefde met verse stroopwafels in de vorm van een hart en heerlijke toppings. Bestellen kan in de webshop of afhalen in de Markthal op woensdag en zaterdag. Goed nieuws! Op Valentijnsdag is Goudstroop ook geopend in de Markthal!

 

Goudstroop Valentijn

 

Wah Nam Hong

Wat is er romantischer dan samen een diner bereiden? Of de een kookt voor de ander, net als op een van de eerste dates. Wah Nam Hong heeft verschillende recepten voor je klaarstaan waaronder zelf sushi maken. Je kan alle ingrediënten inslaan bij Wah Nam Hong voor een zacht prijsje. Bekijk het recept hier.

Sushi Wah Nam Hong 

 

Monsieur Saucisson

 

Monsieur Saucisson heeft een speciale Valentijnsworst gemaakt met hun Franse vrienden! Als dat geen leuk cadeau is voor jouw Valentijn! Bestel hem online of haal af in de Markthal. 

Monsieur SauccissonWorst Monsieur Valentijn

 

Ekmekci

Guilty pleasure! Geniet met jouw Valentijn van een heerlijke Nutella Gözleme met een Donut Milkshake.  

Ekmekci

 

Leonidas

 

Altijd een geslaagd cadeau! Bonbons in unieke smaken. Stel jouw Valentijnsbox samen en geef cadeau aan een bijzonder iemand. 

Leonidas

 

 

Naturals

Bloemen zijn altijd leuk om te krijgen! Dit jaar kan iedereen wel wat extra liefde gebruiken. Verras jouw geliefde, vriend of vriendin of zet iemand die het volgens jou verdient in het zonnetje. Naturals heeft de mooiste boeketten. De winkel in de Markthal is momenteel gesloten, maar je kan online bestellen via https://naturals.nl/product-categorie/valentijn/

 NaturalsNaturals flowerbox

 

Salon Macaron - De IJssalon

Zoet geluk! Geniet op Valentijnsdag met jouw geliefde van deze overheerlijke macarons. 

 

Salon Macaron

 

Klik hier om naar onze pagina met alle afhaal en thuisbezorgd mogelijkheden te gaan. 

 

 

 

 

Deel dit bericht

Meer nieuws & events

Wie is er open? Lees meer
De Stadswandeling 010 Lees meer
Wilde dieren live in de stad! Lees meer