Vaderdag: Liefde gaat door de maag

Vaderdag: Liefde gaat door de maag

Dit jaar geen standaard cadeau, maar een etentje samen! Welke vader houdt er nou niet van een goede maaltijd? Ben je zelf geen held in de keuken? Neem je vader dan mee op een Vaderdag-uitje naar de Markthal. Liefde gaat per slot van rekening door de maag! Bij de Markthal scoor je dan ook punten door jouw vader zijn lievelingsgerechten voor te schotelen.

 

Over de grens

Nu het lastiger is om de grens over te gaan, biedt Die Bierstube je de perfecte gelegenheid om toch een stukje Duitsland in Nederland te proeven. Denk aan, schnitzels en currywurst en sandwiches. Bestel het gerecht samen met een pot bier en hij zal zich onmiddellijk op de Duitse gronden begeven. Houdt je vader meer van tropische sferen, dan schiet je raak met een bezoek aan De Palmboom voor Surinaamse gerechten. Heerlijke gerechten als de Kipfilet Roti Rol, Lamsfilet Roti en Nasi Cha Sieuw zal je vader vast kunnen waarderen.

 

Vlees én vis

Hét land van de vleesgerechten zou wel eens Griekenland kunnen zijn. Neem je vader daarom mee uit eten bij Elliniko – The All Day Greek en trakteer hem op een Griekse Schotel met mixed gyros, bifteki of loukaniko. Pakken jullie liever thuis uit voor Vaderdag? Dan biedt Elliniko barbecuepakketten met vlees of vis. Voor de vader die een echte visliefhebber is bestaat een Fish & Cheese Pakket uit zalmfilet, scampi’s, haloumi cheese en talagani cheese. Alle pakketten komen met een Griekse salade, pitabroodjes en Griekse dips. Heerlijk!

 

Burgerlicious

Ontdek bij Firma Pickles de nieuwe menukaart vol heerlijke burgers! Hier wordt je vader sowieso gelukkig van. Wat dacht je van een “Hollandse Meester”? Een burger met 250 gram dry aged entrecôte. Is je vader altijd druk? Je kunt ook een burgercadeau geven. Firma Pickels bedrukt een persoonlijke tekst op een ketchupfles voor je, superleuk om te geven!

 

Lucky ducky

Het is weer eens wat anders dan kip: eendenvlees van The Duck Truck. Voor de vader die van wild houdt zijn de gerechten hier dan ook de perfecte uitkomst. Bij de ‘truck’ stel je je eigen gerecht zelf samen en heb je onder andere de keuze uit een wrap of broodje met eendenvlees. Lekker met frietjes!  

 

Aan de borrel

Is je vader een echte Bourgondiër? Dan gaat hij waarschijnlijk watertanden van een goede borrelplank. Monsieur Saucisson is wat jullie nodig hebben op Vaderdag. Hier koop je ontelbaar veel lekkere worsten voor bij de borrel van verschillende soorten vlees waaronder ezel, eend en hert. Daarnaast biedt Monsieur Saucisson complete borrelpakketten aan, dus slagen zul je sowieso. Ook Casa Reinders is een bezoekje waard met 50 soorten Franse, Italiaanse en Spaanse charcuterie!

Smakelijke Vaderdag samen!

 

Let op: bij de restaurants moet vooraf je een tafeltje reserveren. Op de (buiten)terrassen kun je gewoon plaatsnemen.

 

Deel dit bericht

Meer nieuws & events

Mondkapjes advies Lees meer
Het beste van de herfst beleef je in de Markthal Lees meer
Twents borrelen in de Markthal Lees meer