Update COVID-19

Update COVID-19

 

We begrijpen dat jullie vragen hebben over de consequenties van de maatregelen van het RIVM voor de Markthal. De overheid en Gemeente Rotterdam hebben besloten dat horecagelegenheden in Rotterdam tot 28 april moeten sluiten. Op dit moment zijn de deuren van de Markthal geopend, maar zijn de horecakramen en restaurants gesloten. Sommige bieden een afhaalservice aan. In de Markthal mogen gekochte producten niet ter plaatse genuttigd worden. De supermarkten, en een groot deel vers- en retail aanbieders zijn geopend. De openingstijden van winkels kunnen afwijken van de normale openingstijden.

 

Markthal neemt het advies van het kabinet en RIVM serieus. Veiligheid van onze bezoekers en medewerkers staat op de eerste plaats. Daarom nemen wij al enige tijd zichtbare –en onzichtbare maatregelen in het winkelcentrum. 


Enkele van deze maatregelen zijn: 
• Alle events zijn geannuleerd.
• Bij de entrees hangen instructies met betrekking tot preventieve maatregelen als het gaat om hand- en luchtweg-hygiëne.
• Het schoonmaakbedrijf van het winkelcentrum geeft extra aandacht aan het schoonmaken van contactpunten, zoals deurknoppen, handgrepen van trappen, liftknoppen etc.

 

Naast de maatregelen die in het winkelcentrum zijn getroffen, geven we je hierbij enkele aanbevelingen om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen.

De belangrijkste maatregelen die mensen kunnen nemen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zijn eenvoudig. Deze basishygiënemaatregelen zijn van toepassing op alle virussen die griep en verkoudheid kunnen veroorzaken:
• Was jouw handen regelmatig met zeep;
• Hoest en niest aan de binnenkant van uw elleboog;
• Gebruik papieren zakdoeken;
• Stop met het schudden van handen.
• Houd 1,5 meter afstand. 


We zullen op regelmatige basis de situatie en richtlijnen van het RIVM evalueren en steeds handelen in overeenstemming met hun deskundig advies. Houd onze Facebookpagina in de gaten voor de meest actuele informatie.

https://www.facebook.com/indemarkthal/

 

We wensen iedereen die door het virus getroffen is of wordt, veel sterke en beterschap. 

 

Mocht je meer willen weten over het coronavirus, kijk dan op: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19

Deel dit bericht

Meer nieuws & events

Het zwarte goud Lees meer
Aftermovie Valentijn! Lees meer
Jouw Marketing Communicatie stage bij Markthal? Lees meer