Thuis genieten van jouw Markthal-favorieten

Thuis genieten van jouw Markthal-favorieten

De Markthal is geopend en wij voorzien je graag van al het lekkere eten dat onze marktvloer en de restaurants te bieden heeft. De niet-essentiële winkels en horecagelegenheden zijn gesloten. Gelukkig kun je in de Markthal nog steeds terecht voor boodschappen, genieten van smakelijke (afhaal)gerechten of kiezen voor het gemak van thuisbezorgen. Het volledige overzicht van de geopende ondernemers en bezorgopties vind je hier. Nieuwsgierig geworden naar wat voor lekkers onze ondernemers voor je kunnen bereiden? Spoiler alert: je krijgt er trek van. Enjoy!

 

Thuiswerktoppers
Veel tijd thuis doorbrengen, studeren, thuiswerken en misschien ondertussen je kroost lesgeven en entertainen. Het is niet altijd even gemakkelijk om alles soepel te laten verlopen. Daarom verdien je het om jezelf af en toe te trakteren op een lekkere snack (of twee). Dat motiveert en verhoogt gelijk de productiviteit! We zetten onze favorieten op een rij om het thuisblijven of -werken net iets aangenamer maken.

 

Start je de dag het liefst met koffie? Benut je ochtendwandeling en breng een bezoek aan Brazuca Coffee voor jouw favoriete bakkie pleur van vers gebrande koffiebonen. Onze tip: neem een açaí bowl mee als take-away ontbijt. Nog op zoek naar een bijzonder tussendoortje? De versgebakken pastéis de nata van Natamania zijn een echte Portugese delicatesse. Geloof ons maar: ze smaken goddelijk.

 

 acai     MH

 

Drink jij wel genoeg tijdens het thuiswerken? Het aanbod van YoYo! Fresh Tea Bar is een feestje om naar te kijken én te drinken. Na het proeven van een bubble tea ben je gegarandeerd fan. Soms hebben we even een steuntje in de rug nodig. De Snoepkont zorgt voor jouw beloningsmomentje tijdens het thuiswerken. Helpt ook om je teamleden (lees: kinderen) even zoet te houden. Houd jij de vrijmibo er thuis nog steeds in? Wij geven je groot gelijk! Bij Gall & Gall vind je altijd jouw lievelingsdrankje.

 

Lazy lunch
Pauze nemen is van groot belang. Door een rondje te lopen, je gedachten te verzetten of een lekkere lunch klaar te maken, kun je vervolgens weer met frisse moed. Albert Heijn in de Markthal is geopend voor al je boodschappen. Laat je je liever verrassen door een van onze ondernemers? Voor een lunch met een Libanees tintje, kun je terecht bij Stern Restaurant (geopend voor afhalen). Zij bereiden in Markthal overheerlijke Libanese wraps to go, gevuld met groenten, geurige kruiden en hummus. Iets nieuws proberen? The Manti maakt de ambachtelijke Turkse specialiteit manti: deeg gevuld met gehakt of aardappel en bijvoorbeeld yoghurt en tomatensaus. Smakelijk!

 

Stern     Markthal Manti 11

 

Ook een aanrader: de belegde wereldse broodjes van Big Jo’s (thuisbezorging mogelijk). In the mood for Asian food? De Vietnamese chefs Pho Asian Noodle Bar bereiden alles met liefde. Hoe koud of regenachtig het buiten ook is, van een kommetje warme noudlesoep knap je zo weer op. Om even op te warmen met een drankje, ga je het beste naar Chocolate Company (ook thuisbezorgd) voor de lekkerste warme chocolademelk die je ooit geproefd hebt. Zin gekregen in een Brammetje? Ook Bram Ladage is geopend voor jouw patatcravings. De krokettenliefhebbers onder ons kunnen hun hart ophalen bij Het Kroket Loket.

 

kroket loket     Basq2

 

Internationaal dineren
In het weekend geen tijd (of zin) om te koken? Geen zorgen! De ondernemers in de Markthal bereiden de lekkerste gerechten voor afhalen of thuisbezorgen. Dat wordt nog moeilijk kiezen. Droom jij van zwoele Spaanse zomeravonden? Kom dan alvast in de stemming en bestel bij BasQ Kitchen. Onze favorieten: gambas al ajillo of pollo al chimichurri. Afhalen en thuisbezorging is mogelijk van woensdag tot en met zondag.

 

Voor de grote trek: bekijk snel al onze afhaal- en bezorgmogelijkheden om je vingers bij af te likken!

Deel dit bericht

Meer nieuws & events

Wie is er open? Lees meer
De Stadswandeling 010 Lees meer
Wilde dieren live in de stad! Lees meer