Santa's Rotterdam VR Ride

Santa's Rotterdam VR Ride
 

Omdat Rotterdam niet iedereen tegelijk kan verwelkomen in de mooiste tijd van het jaar, bedacht Rotterdam deze unieke Virtual Reality corona proof ervaring. Met een Virtual Reality bril op beleef je een magische kerstrit door Rotterdam samen met Kerstman en zijn rendieren. Kijk tijdens de rit goed om je heen en geniet van het uitzicht! 🖤 

 

De Virtual Reality beleving is alleen te eraveren met een VR bril. Deze worden in kartonnen versies de komende tijd uitgedeeld in de stad.Ook zonder een VR bril is de 360 graden video een unieke beleving die je niet wilt missen. Bekijk de video online via de YouTube app of Chrome webbrowser (die 360 graden video's ondersteunen) via https://youtu.be/zCBqs6z0elY.


Vergeet niet om ook tijdens de 360 graden goed om je heen te kijken. Voor de beste beleving zet je voor het kijken de video op de hoogste afspeelkwaliteit.Hoe werkt de video met een VR bril:• Scan de QR code op de VR bril (of open de YouTube link).
• Open het filmpje in de YouTube app.
• Zet de kwaliteit voor het bekijken van de film op maximaal.
• Klik op het VR brilletje rechts onderin, zodat er twee schermen ontstaan.
• Doe je telefoon voorin de kartonnen bril (let op dat je telefoon goed vast zit).
• Druk op play en vouw de bril dicht.
• Kijk tijdens deze video om je heen voor de ultieme VR beleving.


De film is de gehele decembermaand, tot en met zondag 3 januari 2021 te bekijken.Enjoy the Ride!

 

Deze VR beleving wordt aangeboden door de ondernemers en vastgoedeigenaren van de Rotterdamse Binnenstad alsmede door de Gemeente Rotterdam; onder regie van de Urban Department Store Rotterdam. 

Deel dit bericht

Meer nieuws & events

Wij zijn geopend! Lees meer
Plan jouw bezoek Lees meer
X-mas Swanning Lees meer