Rotterdamse Game-Changers in the picture

Rotterdamse Game-Changers in the picture
1 - 15
Oct - Nov
2020

In september 2020 vond wederom het populaire Rotterdam Street Culture Weekend plaats. Het event is verlengd door een expositie op te zetten in Markthal. Dit in samenwerking met Gamechangers, fotograaf Stacii Samidin en kunstenaar Naomi King.

 

Rotterdam Street Culture Weekend

 

Om het succes van het jaarlijks terugkerende event Rotterdam Street Culture Weekend te verlengen is een samenwerking opgezet met meerdere partijen om een aantrekkelijke expositie in Markthal op te zetten. Tijdens het evenement worden verschillende subscenes uit de Rotterdamse straatcultuur belicht. Zo vond dit jaar het Pow Wow festival plaats, aangepast op de coronasituatie. Werken van graffiti artists zijn nu nog steeds in de buitenruimte te bewonderen. Kijk op hun website voor een speciale route die je kan volgen. Daarnaast was er een programmering op verschillende locaties te vinden met lokale artiesten. 

 

IMG 7273

 

Game-changers x Stacii Samidin

 

Die lokale artiesten zijn de game-changers uit de scene. Zij zijn door de bekende documentaire fotograaf Stacii Samidin op de foto gezet. Als platform voor deze documentaire is ervoor gekozen om de 17 game-changers in de spotlights te zetten. Een unit op de marktvloer in Markthal is ingericht als expo. Hier vind je de foto's als ook meer informatie over de verhalen achter de game-changers. 

Lokale kunstenaar Naomi King, ook onderdeel van Pow Wow festival, heeft een prachtige grondschildering gemaakt als finishing touch. 

 

De expositie blijft te zien t/m 4 januari 2021.

 

 

Je kan online podcasts volgen. Kijk hier voor meer info: https://rscw.nl/

Deel dit bericht

Meer nieuws & events

Vaderdag in de Markthal Lees meer
De restaurants en dakterrassen gaan weer open! Lees meer
KOOP & WIN Lees meer