Proef de kerstsfeer in Markthal!

Proef de kerstsfeer in Markthal!
11
December
2019

Kom in december naar de Markthal en proef de kerstsfeer! Ons mooie gebouw is helemaal aangekleed in kerstdecoratie met als eyecatcher de kerstboom op de gevel. We hebben verschillende activiteiten rondom de feestdagen. Kus elkaar onder de mistletoe en maak een foto in onze kerstunit. Ontmoet Kerstman samen met Kerstvrouw of wordt op de polaroid foto gezet door een van onze kerstmeisjes. De kinderen kunnen kerststukjes knutselen die aan eenzame ouderen gegeven worden als kerstkado. Hoe mooi is dat!

 

Proef de kerstsfeer in Markthal!

De ondernemers hebben de marktkramen gehuld in kerstdecoratie en bij velen kan je genieten van een hapje of drankje met een kerstmuziekje op de achtergrond. Kom kijken wat de ondernemers speciaal voor kerst uit de kast hebben gehaald. Wie weet scoor je nog een leuk kerst kado of verwen jezelf extra met de lekkere versproducten die de ondernemers aanbieden.

Kerstactiviteiten

Van 21 t/m 26 december kom je tussen 12:00 en 18:00 uur de kerstmeisjes tegen die een leuke verrassing weggeven aan de bezoekers. Een mobiele swing DJ zorgt voor lekkere upbeat kerstmuziek op de vloer. Ontmoet Kerstman en Kerstvrouw op zondag 22 december van 12:00 tot 18:00 uur.

 

In de gehele maand december vind je in unit 15 (tegenover groente & fruitparadijs) een kerstwaardige Markthal instagram spot. Schommel in de stoel of kus elkaar onder de mistletoe. Neem een foto, tag ons #markthal en win de enige echte Markthal tas.

 

Op zaterdag 21 december kunnen de kinderen kerststukjes knutselen in unit 3 en 4 (bij entree Ds. Jan Scharpstraat) als kado voor eenzame ouderen. Stichting YourMindBodyandSoul heeft een project opgestart om eenzaamheid bij ouderen tegen te gaan in de decembermaand. De feestdagen zijn niet voor iedereen een feest. Veel ouderen zien er bijvoorbeeld enorm tegenop. Belangrijk is om eenzaamheid zoveel mogelijk te voorkomen. Om een lichtpuntje in deze donkere dagen te zijn en extra aandacht aan dit probleem te geven gaan we op zaterdag 21 december van 12:00 tot 17:00 uur kerststukjes knutselen. Deze kerststukjes worden gedoneerd aan ouderen instanties in Rotterdam. Voor het maken van deze mooie kerststukjes krijg je een kortingsbon van indoor speelparadijs Play2be cadeau. We hopen natuurlijk zoveel mogelijk kado's te maken.

 

Deel dit bericht

Meer nieuws & events

Muur van Steun & Liefde Lees meer
Mondkapje op in Markthal Lees meer
GAME ON! Lees meer