Mondkapjes advies

Mondkapjes advies

 

Wij vinden het erg belangrijk dat onze bezoekers een leuke en veilige winkelervaring beleven. De huidige situatie rondom COVID-19 verlangt van ons allemaal dat we de veiligheid en -gedragsmaatregelen naleven om gezamenlijk het coronavirus te kunnen bestrijden. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we veilig en prettig kunnen blijven winkelen. Daarom volgen we de adviezen en richtlijnen van de overheidsinstanties op.

 

Bescherm jezelf en elkaar!

Op dit moment geldt een landelijk advies vanuit het RIVM en de Veiligheidsregio's om dringend een mondkapje te dragen in publieke binnenruimtes. Dit geldt ook voor Markthal. Voor meer informatie over de maatregelen die gelden in Rotterdam en over het advies voor het dragen van een mondkapje kunt u de volgende website bezoeken: www.rijnmondveilig.nl

 

 
Verkoop niet-medische mondkapjes in Markthal


In Markthal vindt u twee verkoopautomaten gevuld met niet-medische mondkapjes en desinfectiegel. Deze zijn te vinden bij de 24/7 entree aan de Grotemarkt wanneer u vanaf de straat naar binnen loopt en de ander vindt u bij de grote entree aan de kant van Station Blaak in unit 32.

 

#samentegencorona 

Deel dit bericht

Meer nieuws & events

WdKA x Voedselbank Rotterdam Lees meer
Wij zijn geopend! Lees meer
Markthal is open! Lees meer