Samen 1 hart

Samen 1 hart

 

Muur van Steun & Liefde voor alle helden en heldinnen💚

 

In de strijd tegen het coronavirus COVID-19 zijn verpleegkundigen en artsen dagelijks bezig met onmisbaar en waardevol werk. Zij staan in de frontlinies om Nederland door de coronacrisis te loodsen. Voor hen en alle andere helden zoals hulpverleners, chauffeurs, ondernemers, schoonmakers, winkelmedewerkers en iedereeen die zich met volle overgave inzetten: BEDANKT!

 

Glazen gevel van Markthal vol met jullie hartenkiekjes

 

Stichting YourMindBodyandSoul doet in samenwerking met Markthal een oproep aan alle Rotterdammers om de helden en heldinnen in de zorg in deze moeilijke coronatijd een hart onder de riem te steken met onze actie. We creëren op de onderste rijen van de glazen gevel een photowall met quarantaine selfies van jullie waarbij je op de foto een hartje met jouw handen moet maken. De foto's worden geprint op folie en geplakt op de gevel. Eén foto kost €5,-. De foto kan je hier kopen en vervolgens uploaden via de site van www.yourmindbodyandsoul.nl

 

Eerste inzending van Yue-Anne en Lisette van der Hoeff

AD1

 

Vijf Sterker door Strijd ansichtkaarten

Na het uploaden van de foto krijg jij van ons 5 ansichtkaarten thuis gestuurd met Markthal afbeelding en Rotterdamse leus 'Sterker door Strijd'. Vier van deze kaarten kan je doorsturen naar vrienden of kennissen, jouw huisarts, het ziekenhuis - wie jij ook maar persoonlijk wil bedanken. We vragen of je 1 kaart met een persoonlijk bedankje naar Markthal wilt sturen (adres onder dit artikel). Dit mag een algemeen bedankje zijn voor de arts, verpleger, mantelzorger etc. Wij geven deze dan een plekje op onze Wall of Thanks, waar we alle lieve en warme berichten verzamelen. Na 12 juni leveren wij deze persoonlijk af. 

 

Ansichtkaart afbeelding

Ansichtkaart

 

 

De 'Wall of Thanks' en de gevel met foto's is zichtbaar vanaf vrijdag 15 mei 2020. We houden jullie ook op de hoogte via onze Facebook pagina @indemarkthal. 

 

Preview glazen gevel zijde Binnenrotte/Station Blaak

muur vb resized

 

 


Wat moet je doen ?

 

1. Koop jouw foto vóór 29 mei 2020* om een plekje op de gevel van Markthal te bemachtigen via de website: gofundme. Eén foto kost €5,-.
2. Ga vervolgens naar www.yourmindbodyandsoul.nl om jouw gegevens achter te laten en jouw foto te uploaden. Let op: je dient een selfie te maken waarop je een hartje afbeeldt en de naam moet overeenkomen met die van de donatie op gofundme. De instructies vind je op de volgende link: gofundme.
3. Je ontvangt van Stichting YourMindBodyandSoul 5 ansichtkaarten met Markthal afbeelding om naar je vrienden en/of kennissen in de zorg te sturen, ofwel de helden en heldinnen, die jij een steuntje in de rug wilt geven. 
4. Stuur 1 van deze kaarten naar het adres van de Markthal (zie hieronder). Deze wordt dan bevestigd aan de ‘Wall of Thanks’, die in Markthal komt te staan. Na 12 juni zullen wij deze kaarten persoonlijk afleveren bij alle helden en heldinnen.
5. De actie loopt tot 12 juni 2020. 

*Er is ruimte voor 128 foto’s op de gevel. Wanneer deze grens bereikt wordt is het helaas niet meer mogelijk om een foto te kopen. Het blijft wel mogelijk om ansichtkaarten naar Markthal te sturen tot 12 juni 2020. 

 Bekijk hier de algemene voorwaarden. 

 

Adresgegevens voor de ansichtkaart:


Markthal Rotterdam
T.a.v. Marketing
Ds. Jan Scharpstraat 298
3311 GZ Rotterdam

 

 

Alle donaties zijn bestemd voor het bekostigen van dit mooie gebaar. De aankoop van €5,- is bedoeld voor het drukken en plaatsen van de foto op de gevel. 

 

Wij kijken uit naar jullie mooie foto’s en handgeschreven bedankjes!

Voor vragen kan je terecht bij info@markthal.nl 

 

 crowdf

 

#samen1hart

Deel dit bericht

Meer nieuws & events

Wij zijn geopend! Lees meer
Plan jouw bezoek Lees meer
X-mas Swanning Lees meer