Griezelen in de Markthal

Griezelen in de Markthal
22 - 31
October
2022

De meest griezelige tijd van het jaar is aangebroken: Halloween! De periode van donkere dagen, griezelige verhalen, verkleedfeestjes en pompoenen is aangebroken. Traditiegetrouw maken we daar in de Markthal een griezelfeest van. Ben jij een echte griezelaar op zoek naar avontuur, niet snel op de kast gejaagd en houd je van lekker eten? Dan is Markthal dé plek waar jij je tijdens de herfstvakantie moet bevinden. Wil jij weten waar je allemaal aan kan deelnemen tijdens Trick or Treat in Markthal? Je leest het in deze blog.

 

Trick or Treat

Tijdens Halloween zijn er in Markthal allerlei leuke activiteiten georganiseerd. Deze zijn verdeeld over 4 dagen.

 

Dinsdag 25, woensdag 26 oktober en zondag 30 oktober

Maak de meest unieke en griezelige meesterwerken met de leukste materialen die voor jou klaarliggen tijdens de knutselmiddag. Kom langs tussen 12:00 en 16:00 uur en maak samen met andere kinderen de leukste Halloween creaties.  

 

Zaterdag 29 oktober

Bewandel de spannende Trick or Treat route in Markthal. Deze leidt je langs allerlei ondernemers die de lekkerste gerechten voor jou hebben klaarstaan. Want wat is Halloween zonder trick or treat? De route kun je tussen 12:00 en 17:00 uur lopen en kan alleen onder begeleiding. Aanmelden kan op het plein tussen Andalus Fish en De Pindakaaswinkel. Daarnaast kun je door de schminksters jouw perfecte Halloween look laten creëren. Zij toveren jou om tot een complete griezel!

 

Herfstvakantie

Van 22 oktober t/m maandag 31 oktober kun je de meedoen aan de grote pompoen speurtocht in de Markthal. Maak een foto van jou in je mooiste Halloween outfit en de grote pompoen, deel deze met ons via @markthal en maak kans op een mooie prijs! 
Wij nemen na 31 oktober persoonlijk contact op met de winnaar. 

 

Er is nog veel meer leuks te doen tijdens de herfstvakantie! Doe mee aan Tour de Loer van Stichting Jarige Job met te gekke activiteiten door heel de stad. Lees hier meer. Ben jij een TikTokker? Doe dan mee aan onze TikTok Tour in de Markthal. Lees hier meer. 

 

Deel dit bericht

Meer nieuws & events

1 - 11
June
2023
Rotterdam Pride Lees meer
Rotterdam Architectuur Maand Lees meer
22 - 9
Jun - Jul
2023
North Sea Round Town 2023 Lees meer