Effe naar Markthal.

Effe naar Markthal.

 

Effe met een check naar de Markthal.

 

Markthal gaat een samenwerking aan met de Rotterdamse aanbieder van deelscooters Check. 👉🏾 10 dagen lang ontvang je 30 gratis rijminuten met de code MARKTHAL010.

 

Als je in de stad woont heb je ze vast en zeker wel zien staan of rond zien rijden. De deelscooter is een veel gebruikt vervoersmiddel in het centrum van Rotterdam. Het is makkelijk, snel en ook nog eens duurzaam! 

Rotterdam groeit en dit brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Voor de kortere afstanden laten Rotterdammers steeds vaker de auto staan en pakken een deelfiets of elektrische deelscooter. Deze vorm van vervoer draagt bij aan het verduurzamen van ons klimaat in de stad. Minder auto’s op de weg biedt meer ruimte en minder uitstoot. Markthal support dit initiatief. Daarom kondigen wij met enthousiasme aan dat we een samenwerking hebben met de Rotterdamse aanbieder van deelscooters Check. 

 

🛵 Effe naar Markthal voor een boodschap of gezellige lunch met een Check. 

👉🏽 10 dagen lang éénmalig 30 gratis rijminuten met de code MARKTHAL010*

 

Hoe werkt het? 👇🏼

 

In de App Store en de Google Play Store kun je de Check app downloaden. Na het aanmaken van een account opent de app een kaart van jouw omgeving op dat moment. Op de kaart zie je paarse bolletjes bij jou in de buurt - dat zijn de Check e-scooters. Klik op een scooter om er een te reserveren. De app laat je vervolgens op de kaart de makkelijkste route naar de door jou gereserveerde scooter zien. Zodra je bij de scooter bent aangekomen kan je hem ontgrendelen via de app. Ga op de scooter zitten en druk twee seconden op het groene knopje rechts op het stuur. Je bent nu klaar om te gaan! Geniet van je makkelijke en snelle rit naar de Markthal. Als je bent aangekomen op de plek van bestemming beëindig je je rit weer in de app. Je betaalt 25 cent per minuut dat je de scooter hebt gebruikt. 

Voor meer informatie ga je naar de website van Check: https://www.ridecheck.app/hoe-werkt-het

 

* De actie loopt van donderdag 18 juni 2020 t/m dinsdag 30 juni 2020 en is niet geldig in combinatie met andere promoties. 

 

Deel dit bericht

Meer nieuws & events

Mondkapjes advies Lees meer
Het beste van de herfst beleef je in de Markthal Lees meer
Twents borrelen in de Markthal Lees meer