Donut worry!

Donut worry!

Vanaf nu kun je in de Markthal smullen van de wereldbekende donuts. Onder het kleurrijke plafond schittert de nieuwe shop van Dunkin’ Donuts met een vitrine vol verrassende en vrolijke donuts.

 

Dunkin’ Donuts heeft zich gevestigd in de Markthal en is geopend op woensdag 24 maart 2021. De stand biedt een uitgebreid assortiment aan donuts, koffie, koude dranken en baked goods. De populaire donuts komen in verschillende kleuren en smaken. Zo heb je de traditionele all time favorites, maar ook seizoensgebonden speciale limited edition donuts. Zo zijn er nu met de start van de lente en het Paasweekend in aantocht speciale Spring en Easter donuts te koop. Met de Dunkin’ app blijft men altijd op de hoogte van alle acties en aanbiedingen, kan er gespaard worden en is de menukaart te bekijken. Bestellen bij de stand kan eenvoudig via de self service digitale schermen of bij één van de vriendelijke medewerkers.

 

Dunkin’ Donuts is iedere dag geopend in de Markthal en is gevestigd in unit 37 aan de zijde Ds. Jan Scharpstraat. Momenteel is bestellen in verband met de coronamaatregelen alleen mogelijk voor take-away. Via de website www.dunkindonuts.nl kan men ook online bestellen en afhalen in de Markthal op een moment naar keuze.

 

 

Dunkin zijaanzicht Markthal resized

Easter Dunkin Donuts Markthal

 

Deel dit bericht

Meer nieuws & events

20 - 31
October
2021
Halloween in de Markthal Lees meer
De beste comfort food in de herfstperiode Lees meer
13 - 8
Sep - Oct
2021
Knuffel voor een knuffel Lees meer