Deel 2

Deel 2

#BlijfThuis is nog steeds de boodschap. We blijven binnen. We missen onze vrienden, familie, de gezelligheid op straat. Wat kan je doen om social distancing toch aangenaam te maken?

 

Organiseer een bierproeverij


In het vorige artikel hebben we tips gegeven over virtueel conecten, bijvoorbeeld voor een romantische dinnerdate. Geen behoefte aan daten met een onbekende maar aan daten met je eigen vrienden. Ook hier hebben we wat tips voor jou voor. Organiseer een Skype bierproeverij; of Zoom of Teams. Let hierbij wel op dat de meeste apps maar 5 personen op video maximaal laten zien. Spreek met je vrienden af om 3 tot 5 speciaalbiertjes te halen die je (bijna) nooit eerder heb gedronken. Bestel ze online bij Gall & Gall. Start de meeting en geef ze een cijfer tussen de 0 en 10. Voor de ladies geldt dat je dit natuurlijk ook kan doen met één of twee flesjes wijn. Ga eens voor een selectie witte wijnen uit verschillende landen als Afrika, Frankrijk en Chili. 

 MH Quotes 1080x10803

 

Om jouw party nog leuker te maken kan je online spellen met elkaar te doen (wie is het, online monopoly, draw something, Houseparty etc.)

 

De leukste pubquiz

 

Mis je de pubquiz van jouw lokale stamkroeg? Er worden online verschillende vormen van de pubquiz aangeboden. Wij hebben de leukste voor je uitgezocht. Dat is de Benefietquiz.

Doneer en speel met duizenden teams voor je eigen stamkroeg. Zo help je jouw favoriete horecagelegenheid deze moeilijke tijd door. Je bepaalt namelijk zelf welke horecagelegenheid je wilt steunen! Kies jouw favoriete ondernemer of restaurant van Markthal uit en doneer. Hoe werkt het? 

Je kunt net als in de kroeg spelen met jouw eigen quizteam. Niet door bij elkaar te zitten, maar wel door met elkaar te communiceren in een groeps-app of via de telefoon. De antwoorden stuur je in via een formulier op de website van de Benefietquiz. De horeca eigenaar ontvangt na afloop een bericht met de waarde van de donatie. Kijk op de website voor de eerstvolgende editie. 

 

Heb jij nog meer leuke quarantaine tips? Wij ontvangen ze graag! Je kan ze met ons delen via info@markthal.nl of ga naar onze Facebook of Instagram pagina middels de knoppen hieronder. 

 

Deel dit bericht

Meer nieuws & events

WdKA x Voedselbank Rotterdam Lees meer
Wij zijn geopend! Lees meer
Markthal is open! Lees meer