Kerstcadeaus in de Markthal

Kerstcadeaus in de Markthal

Nog héél even en dan is het Kerstmis! De straten hangen al vol met lichtjes, kerstbomen worden opgetuigd en menu’s worden samengesteld. Naast gezelligheid en eten horen cadeautjes natuurlijk ook een beetje bij kerst. Ook bij ons in de Markthal kan je terecht voor de leukste (en lekkerste) geschenken voor onder de boom.

 

Voor de theeleut

20221215 Kerstcadeaus 6  20221215 Kerstcadeaus 5

Voor de échte theeliefhebber maak je natuurlijk een theepakket. Bij InfiniTea kun je kiezen uit heel veel verschillende soorten (verse) theesoorten. Wat dacht je van de van de Lovely Markthal smaak? Een groene Japanse thee met een bloemige (rozenknoppen)- en fruitige (aardbeienblad) afdronk met zonnebloem blaadjes.

 

Bij TSU Pies hebben ze naast overheerlijke tsureki’s en bugatsa-roomtaarten ook een divers aanbod Griekse koekjes van Chrisanthidis. Zo kan je kiezen uit bijv. Oat & Cinnamon (met Ceylon Cinnamon) of de vegan Must Cookies. De koekjes zitten in leuke kleurrijke verpakking, dus perfect voor in een cadeauset.

 

Om het pakket compleet te maken, geef je er natuurlijk een leuk theesetje bij. Japanse thee wordt het mooist geschonken uit bijvoorbeeld de Sakura set van Wah Nam Hong.

 

Voor de snoepkont

20221215 Kerstcadeaus 7

Zelf bakken of kant-en-klare snoepjes? Je vindt alles in de Markthal!

Loop eens langs bij Madam Cocos en de geur van versgebakken cocosbollen komt je tegemoet. Het beslag voor de bollen is verkrijgbaar in verschillende smaken (bijv. met witte chocolade. Njammm!) in leuke emmertjes. Leuk om te geven, te krijgen én te maken.

 

Voor een cadeau voor de echte snoepkont, ga je natuurlijk langs de Snoepkont! Van lollies tot spekjes, tot ouderwetse babbelaars of apekoppen of speciale cereals. Je vindt het er allemaal!

 

Meer van de chocolade? Dan loopt het water je vast in de mond van het hele aanbod bij Chocolate Company! Heb je die enorme sneeuwpop van witte chocolade al gezien? Die kan geen enkele chocoladeliefhebber weerstaan!

20221215 Kerstcadeaus 1

 

Voor de borrelaar

20221215 Kerstcadeaus 8

Een ouderwets borrelplankje doet het altijd goed. Lekker kaas en een stukje worst met daarbij een wijntje of speciaal biertje. 

Cromwijk Kaasdonk heeft natuurlijk heerlijke kaasjes los, maar ook samengestelde pakketjes. Met bijpassende mosterd. Loop daarna door naar Monsieur Saucisson voor het bijpassende worstje. Die met blauwe kaas is de best verkochte. Maar misschien ga je liever voor eentje met vijg. 

Klein snackje erbij? Nootjes, gedroogd fruit of gekruide pinda’s haal je vervolgens bij Elbnuts.

Wil je nog een lekker wijntje erbij? Bij Natamania hebben ze verschillende Portugese opties. Meer een bierliefhebber? Dan kan je natuurlijk terecht bij Gall & Gall.

 

Voor de Markthal-lover

20221215 Kerstcadeaus 8

Bij Habitas verkopen ze het originele Markthal kookschort. Koken met producten uit de Markthal wordt natuurlijk éxtra leuk wanneer je dit schort met print van het kunstwerk draagt.

Deel dit bericht

Meer nieuws & events

27 - 27
April
2023
Hoog bezoek! Lees meer
12 - 12
February
2023
Vier met ons de liefde Lees meer
Nog meer nieuwkomers! Lees meer