Markt & Restaurants

Wah Nam Hong

Bij Wah Nam Hong, gelegen in Markthal op de 1e etage vind je niet alleen heerlijke producten zoals Thaise rijst, een scala aan soja- en chili-sauzen, dagverse taugé & tahu en Chinese groenten van Hollandse telers, maar ook tweewekelijks ingevlogen kruiden en fruit zoals Koriander, Indonesische salamblad, doerian uit Maleisië. Je vindt er nog veel meer! Daarnaast is er ook de mogelijkheid om keuken- en tafelgerei zoals design eetstokjes, specifiek voor de Aziatische keuken en kookboeken te verkrijgen.

In deze Aziatische supermarkt kun je terecht voor een breed assortiment aan producten vanuit landen als Hong Kong, China, Thailand, Taiwan, Maleisië, Singapore, Cambodja etc. Wah Nam Hong serveert hier de hele dag door haar eigen geïmporteerde producten met als sleutelwoord: authenticiteit.

Wat je van ver haalt, is lekker

Wah Nam Hong heeft alles in huis voor de Aziatische keuken; goede recepten met authentieke en verse ingrediënten. Bij het personeel in de winkel kun je terecht voor vragen over alle producten en daarnaast helpen de aanwezige kookboeken je om thuis een heerlijke maaltijd te serveren. Wah Nam Hong wenst je een smakelijke culinaire reis!

Umami by Han 

Han Ji heeft de handen ineen geslagen met Wah Nam Hong. Je kunt bij Umami terecht voor een snel en gezond hapje of diner maar je kunt ook zeker met een aantal vrienden uitgebreid genieten van al het lekkers met de beste drankjes. Denk bijvoorbeeld aan de Fresh Young Coconuts, Chinese bieren of andere drankjes met de meest exotische vruchten. Umami heet je welkom in Aziatische sfeer. De inspiratie voor de gerechten worden opgedaan in China en afgestemd met de Hollandse smaak. Er is bij Umami genoeg keuze uit; soepen, salades, broodjes, noodles, ramen en rijstgerechten.  

Openingstijden

MA T/M VRIJ
10.00
TOT
20.00
UUR
ZA
10.00
TOT
20.00
UUR
ZO
12.00
TOT
18.00
UUR

Locatie & Contact

Locatie
Verlengde Nieuwstraat 89-93

Volg ons

Meer nieuws & events Over Wah Nam Hong