Markt & Restaurants

Vayni's Coffee

Vayni’s Coffee is een horecagelegenheid in de Markthal met een prachtig dakterras. Er wordt heerlijke koffie geserveerd maar je kan er ook terecht voor ontbijt, lunch of een heel assortiment aan licht eten. Denk bijvoorbeeld aan croissants, koekjes, stukjes gebak of Turkse specialiteiten. Je kunt bij Vayni’s ook terecht voor een chocoladefondue of voor witte chocolademelk. Genoeg keuze dus!

Ertuğrul Vayni en Çağdaş Ertem zijn de eigenaren van Vayni’s Coffee. Ertuğrul Vayni zat hiervoor in de tegelzetbranche en Çağdaş komt uit de textielbusiness. Beide heren waren toe aan iets anders en daarom hebben zij de keuze gemaakt om naar de koffiewereld over te stappen in het centrum van Rotterdam.

Dat moet je gewoon proeven 

Lunchen bij Vayni’s
Bij Vayni’s kan je op elk moment van de dag een kopje koffie drinken met een lekker stukje taart of een koekje. Op het dakterras kun je heerlijk relaxen, maar het is ook de perfecte plek om te werken. Bij Vayni’s is er namelijk ook gratis wifi en genoeg stopcontacten. Ideaal om tijdens de lunch aan het werk te gaan met een prachtig uitzicht!

Vayni’s serveert haar eigen koffie en er is een kok aangetrokken die de Turkse specialiteiten bereidt. De Turkse kok geeft zelf ook les in Frankrijk.
‘Dat moet je gewoon proeven.’ Goede ingrediënten, speciale dingen.

Openingstijden

MA T/M DO
10.00
TOT
20.00
UUR
VRIJ
10.00
TOT
21.00
UUR
ZA
10.00
TOT
20.00
UUR
ZO
12.00
TOT
18.00
UUR
Voor afwijkende openingstijden van Markthal bekijk de openingstijden pagina

Locatie & Contact

Locatie
Unit 5&7

Volg ons

Meer nieuws & events Over Vayni's Coffee

Het zwarte goud Lees meer