Markt & Restaurants

TGI Fridays

TGI Fridays is een typische Amerikaanse Bar & Grill met als specialiteit hamburgers, ribs, steaks, cocktails en extreme shakes!


In 1965 werd de eerste TGI (Thank God It’s) Fridays geopend in New York. Tegenwoordig is TGI Fridays een wereldwijd begrip. Er zijn inmiddels 61 landen waar een vestiging te vinden is. Het eerste restaurant openden wij op 23 april 2018 in Utrecht op het Stationsplein van Hoog Catharijne. Vanaf juli 2021 zijn wij ook te vinden in de Markthal van Rotterdam!
TGI beschikt over de lekkerste glaze ter wereld, ook wel bekend als de Jack Daniels Signature Glaze. Deze saus wordt al jaren volgens een geheim recept gemaakt en is alleen verkrijgbaar bij TGI restaurants. Gerechten waar wij standaard deze saus bij serveren zijn de Fridays Sesame Chicken Strips, Tennessee Glaze Burger, Fridays Signature Glaze Wings en de Fridays Signature Glaze Ribs.
Onze bar staat centraal in het restaurant. Cocktails worden vers en volgens traditioneel recept bereid. TGI Fridays organiseert elk jaar het ‘World Bartender Championship’. Een internationaal evenement dat de kunst van het barman kampioenschap laat zien: de perfecte mix van talent, innovatie en plezier. Naast onze standaard gerechten vieren wij elk jaar zeer uitgebreid Halloween en Kerst. Hierbij wordt het hele restaurant omgetoverd in bijpassende sfeer. Ook kijken we midden in de nacht met een groot aantal liefhebbers naar de Super Bowl en is er op de vele schermen constant live sport te zien.
Ben jij alweer toe aan het vrijdag gevoel? 

 

 

In here it’s always Friday!

 

Openingstijden

MA T/M ZA
10.00
TOT
22.00
UUR
ZO
12.00
TOT
22.00
UUR

Locatie & Contact

Locatie
Grotemarkt 90

Volg ons