Markt & Restaurants

Vendor Washrooms

Vendor Washrooms kenmerkt zich door een hygiënische omgeving met veel comfort, een aangename sfeer, rustgevende achtergrondmuziek, speciale verlichting en de gegarandeerde beschikking over toiletpapier, zeep en handdroging.

Een schoon en plezierig toiletbezoek is gegarandeerd. Ook voor het verschonen van een baby of voor het gebruik van het mindervaliden toilet kunt u bij Vendor Washrooms terecht. Onze gastvrouw draagt bij aan een positieve toiletervaring. Voor het gebruik van de toiletten betaalt u een kleine vergoeding. Bij elk bezoek ontvangt u echter een waardebon die u direct of op een later tijdstip kunt inleveren bij één van de deelnemende partners. Het bedrag van de bon wordt in mindering gebracht op uw aankoopbedrag. Zo bezoekt u niet alleen een schoon toilet, maar profiteert u bovendien van een leuke korting op uw aankopen daarna. Ter plekke kunt u via een touchscreen laten weten hoe u het toiletbezoek heeft ervaren.

Een schone belevenis.

De toiletten van Vendor zijn in alle opzichten duurzaam. Zo is ons toilet- en handdoekpapier gecertificeerd met het Scandinavische Nordic Swan keurmerk en daardoor milieuvriendelijk. Daarnaast is het waterverbruik in de Vendor Washrooms minimaal door de inzet van watervrije urinoirs en sensorkranen. De automaten van Vendor zijn bovendien recyclebaar en hebben een zeer lange levensduur.

Openingstijden

MA T/M DO
10.00
TOT
20.00
UUR
VRIJ
10.00
TOT
21.00
UUR
ZA
10.00
TOT
20.00
UUR
ZO
12.00
TOT
18.00
UUR

Locatie & Contact

Locatie
Grotemarkt 100

Volg ons