Markt & Restaurants

Only for the Sweethearts

Only for the Sweethearts is een klein familiebedrijf en zij werken samen dagelijks met veel liefde en plezier aan hun bijzonder assortiment! Een groot gedeelte van het assortiment wordt zelf gemaakt in het atelier van Marco en Carolien, die tevens ook eigenaar zijn van Only for the Sweethearts. Elk cadeautje wordt door Carolien ontwikkeld en ontworpen. Daarnaast heeft Only for the Sweethearts nog een aantal enthousiaste medewerkers die Marco en Carolien daarbij helpen.

Assortiment
Je kan bij Only for the Sweethearts terecht voor de leukste Hollandse chocolade cadeautjes, geweldige cheese cakes, chocolate pies en bijzondere cadeautjes gecombineerd met de heerlijke zelfgemaakte chocolade. Van kleine prijzen tot speciale wensen. Alles is mogelijk bij Only for the Sweethearts!

Bij ons is alles mogelijk!

Uniek
De producten van Only for the Sweethearts zijn erg uniek en is merendeels alleen in de Markthal te verkrijgen. Een klein gedeelte van het assortiment is ook verkrijgbaar in de webwinkel. Bij Only for the Sweethearts kan je ook je product personaliseren. Bij een grote afname is het tevens ook mogelijk om een eigen afbeelding, tekst of logo te plaatsen op het product. Zo kan je bijvoorbeeld puntzakjes met hartjes als huwelijk bedankje of giveaway bestellen.

Openingstijden

MA T/M DO
10.00
TOT
20.00
UUR
VRIJ
10.00
TOT
21.00
UUR
ZA
10.00
TOT
20.00
UUR
ZO
12.00
TOT
18.00
UUR
Voor afwijkende openingstijden van Markthal bekijk de openingstijden pagina

Locatie & Contact

Volg ons

Meer nieuws & events Over Only for the Sweethearts