Markt & Restaurants

Jamie’s Italian

Jamie's Italian is begonnen met datgene waar Italianen het meest trots op zijn - fantastische rustieke gerechten op basis van geprobeerde, geteste en geliefde recepten. Het authentieke menu is hierom dan ook speciaal gebaseerd op de Italiaanse eet cultuur. Veel van de gerechten die hier geserveerd worden zijn geïnspireerd door Jamie's reizen naar Italië en de verhalen van Gennaro's opvoeding aan de Amalfi kust. Deze verhalen hebben bijgedragen tot de huidige essentie van Jamie's Italian: traditie gecombineerd met innovatieve ideeën en een speciale Jamie twist!

Wij streven ernaar om een omgeving te creeëren, welke Jamie's energie en persoonlijkheid weerspiegeld

Het menu staat vol met heerlijke antipasti en nibbles die ideaal zijn om te delen met elkaar. Ook kun je genieten van zalige pasta's, prachtige verse salades en grill gerechten. Jamie's Italian is ontworpen als betaalbaar en toegankelijk; een uitnodigend 'neighbourhood' restaurant waar iedereen welkom is, op ieder moment van de dag.

Jamie's Italian is opgericht door Jamie Oliver en zijn Italiaanse mentor, chef Gennaro Contaldo, in Oxford, 2008. Op jonge leeftijd had Jamie al één doel voor ogen - de beste pasta van de wereld maken. Jamie raakte geïnspireerd door de liefde, passie en hartstocht voor eten, familie en het leven zelf dat alle Italianen hebben, ongeacht waar ze vandaan komen, rijk of arm. Sindsdien is hij uitgegroeid naar meer dan 60 restaurants wereldwijd, en er zijn al plannen om nog meer uit te breiden.

De gerechten van Jamie's Italian zijn gemaakt met de allerbeste ingrediënten die met zorg ingekocht worden in zowel Italië als lokaal, bij producenten die dezelfde mentaliteit delen en trots zijn op wat ze doen. De Jamie's Italian medewerkers worden grondig getraind in het hebben van kennis van alle gerechten die Jamie's Italian serveert. Ze leren veel over de herkomst van producten, de manier van bereiden en de verhalen achter de gerechten.

Openingstijden

MA T/M DO
12.00
TOT
22.00
UUR
VRIJ T/M ZA
12.00
TOT
22.30
UUR
ZO
12.00
TOT
22.00
UUR

Locatie & Contact

Locatie
Grotemarkt 90-92

Volg ons