Markt & Restaurants

Kookwinkel Habitas

Kookwinkel Habitas is dé specialist in kook- en bakartikelen. Het is niet alleen een winkel en een webshop, maar een hele beleving. Het aanbod bestaat uit meer dan alleen kookproducten. Zo kun je demonstraties en goed advies ontvangen dat gepaard gaat met vakkennis, passie en warmte. Bij Kookwinkel Habitas in de Markthal kun je komen ervaren wat dit inhoudt. Je hoeft hier niet bang te zijn om met lege handen de winkel te laten. Door demonstraties en verkopers met hart voor koken, zorgt Habitas ervoor dat hun klanten het advies (en de spullen) krijgen die ze nodig hebben.

Een klant met een goed gevoel, is een tevreden klant

Goed eten verbindt. Het heeft alles te maken met goed gezelschap, een lange tafel, de dag doorspreken en ontspannen. Mark en Angèle Doors zijn de eigenaren van de kookwinkel in de Markthal. Vanuit hun passie voor koken ontstond een paar jaar geleden het idee om samen een kookwinkel te beginnen.

Laat je bij de kook- en bakwinkel Habitas inspireren tijdens het boodschappen doen en combineer verse ingrediënten bijvoorbeeld eens met een nieuwe pan.

Openingstijden

MA T/M DO
10.00
TOT
20.00
UUR
VRIJ
10.00
TOT
21.00
UUR
ZA
10.00
TOT
20.00
UUR
ZO
12.00
TOT
18.00
UUR

Locatie & Contact

Locatie
Verlengde Nieuwstraat 179-181

Volg ons

Meer nieuws & events Over Kookwinkel Habitas