Markt & Restaurants

Fellini

 

Bij Fellini in de Markthal komt alles samen - bezieling, passie, hartstocht en een italiaans familiegevoel. Het restaurant is een horecagelegenheid met een heerlijk dakterras. Fellini is de formule voor ieder moment van de dag. Of je nu komt lunchen, dineren of borrelen, op elk moment van de dag proef, voel, hoor en zie je La Dolce Vita. De koks van Fellini werken met verse topproducten. Je kunt er ook terecht voor een heerlijke high tea, brunch of high wine. Maar rond borreltijd is het er echt een feestje. In Fellini ben je verzekerd van verrassende situaties en gebeurtenissen. Er is een open keuken, dus je kunt alles goed in de gaten houden. High service, een persoonlijke benadering, aandacht voor de klant en inspelen op de wensen van de gasten maken van een bezoekje aan Fellini een heerlijke Italiaanse ervaring.
Elke dag staan de koks klaar voor jou die je graag van harte welkom heten!

De ingrediënten van het goede leven spelen bij ons de hoofdrol

Het gezicht van Fellini bestaat uit zowel Jens van Buren, voormalig sous-chef van Las Palmas en Lotte Blom als zijn rechterhand, voormalig bedrijfsleider van wijnbar het Eigendom. Samen runnen zij de vestiging in de Markthal, vestiging nummer 4. Directeur/eigenaren van Fellini, Robert Adams en Bert Keukenkamp, hebben al drie andere vestigingen in Enschede, Leeuwarden en Assen. Hen inspiratie komt van Federico Fellini, één van de markantste regisseurs van de 20e eeuw. Het oog voor detail, die de liefhebber niet kan ontgaan, en natuurlijk de spanning, die naarmate de dag vordert wordt opgebouwd. Dit gebeurt samen met boeiende personages die met regelmaat bijzondere dingen meemaken.

Kom langs om dit zelf te ervaren! ‘S ochtends, ´s middags en ´s avonds vind je er de heerlijkste gerechten en drankjes die bereid zijn met uitstekende ingrediënten en producten.

Volgens Fellini betekent goed eten dat het van deze tijd is en dat er wordt ingespeeld op trends. Vers, onderscheidend, lokaal, low calory, snel, betaalbaar; goed eten betekent eigenlijk elke keer iets anders.

Openingstijden

MA T/M DO
10.00
TOT
24.00
UUR
VRIJ T/M ZA
10.00
TOT
01.00
UUR
ZO
10.00
TOT
24.00
UUR

Locatie & Contact

Locatie
Grotemarkt 272-274

Volg ons