Markt & Restaurants

Donut Express

"Bij Donut Express kan je terecht voor de lekkerste donuts en cakes. Een van de specialiteiten van Donut Express zijn mini donuts uit eigen productie, versierd met meer dan 40 verschillende kleuren en smaken. De lekkernijen zijn tevens aantrekkelijk als schooltraktatie of voor bedrijfsfeestje, horeca en catering. Bestelling kunnen een dag van tevoren of in de winkel worden doorgegeven. Afhalen is mogelijks tijdens openingstijden.

Donut Express is in 1996 in Spijkenisse begonnen. Het begon allemaal met zelfgemaakte mini donuts. Gaandeweg heeft Donut Express het bedrijf uitgebreid tot een echte kleine ‘American Bakery’. In hun winkel introduceerden zij dan ook unieke producten. Donut Express is de enige in Nederland met een speciaal recept voor de mini donuts. Tot hun assortiment behoren ook grote donuts, verschillende Amerikaanse cakes en cookies en andere zoete lekkernijen en hartige hapjes. Vanaf het begin was de passie van Donut Express; het maken van lekker, vers en kwalitatief eten.

The American Bakery


Klanten kunnen bij Donut Express in Markthal terecht voor verse en lekkere producten. Zo kunnen de mensen zelf alles zien en proberen. De producten van Donut Express zijn echt ideaal om te trakteren op school, op het werk, of op feestjes en bruiloften. Mini donuts zijn heerlijk en origineel voor bedrijfsevenementen, feestjes, bij geboorte of babyshowers. Daarnaast hebben ze o.a. carrotcake, brownies en cheesecake en natuurlijk grote luxe donuts gevuld met pudding of jam."

Openingstijden

MA T/M DO
10.00
TOT
20.00
UUR
VRIJ
10.00
TOT
21.00
UUR
ZA
10.00
TOT
20.00
UUR
ZO
12.00
TOT
18.00
UUR
Voor afwijkende openingstijden van Markthal bekijk de openingstijden pagina

Locatie & Contact

Locatie
Unit 37
Telefoon

Volg ons