Markt & Restaurants

De Volkslust

In ons bakkerscafé waar wij je graag verwelkomen voor ontbijt, lunch of borrels, wordt heerlijk authentiek brood met Franse allure gebakken. Of je nu op zoek bent naar krakend vers brood, een uitgebreid bakkersontbijt, een goede kop koffie, een goed verzorgde lunch of een gezellige borrel; het kan allemaal! Bij de Volkslust in Markthal heten we je namens een gastvrij team van harte welkom en kun je kiezen uit ons brede assortiment aan broden. Een perfecte start van je bezoek aan de Markthal van Rotterdam!

Kwaliteit en kennis van onze biologische grondstoffen en ingrediënten staan bij ons voorop

Onder leiding van Roxanne, kun je bij ons genieten van handgemaakte demi baguettes, een croque monsieur of madam en een breed assortiment aan broden voor thuis. In onze sfeervolle locatie in de plint van de Markthal bakken wij veel soorten broden die wij serveren aan tafel of die lekker meegenomen kunnen worden naar huis.

De broden die wij bakken stillen de trek tijdens het winkelen en zijn bovendien erg lekker. Ze worden gemaakt met biologische grondstoffen en wij zorgen altijd dat de herkomst van de ingrediënten bekend is bij onze bakkers. Zo weten we zeker dat wij alleen goede producten aanbieden! Natuurlijke ingrediënten en wat tijd zijn de basis van goed en écht eten. De natuurlijke herkomst van de granen, zaden en (zuid)vruchten bij De Volkslust zijn gewaarborgd door het biologisch keurmerk, zodat dat in elk geval goed zit.

Openingstijden

MA T/M DO
10.00
TOT
20.00
UUR
VRIJ
10.00
TOT
21.00
UUR
ZA
10.00
TOT
20.00
UUR
ZO
12.00
TOT
18.00
UUR

Locatie & Contact

Locatie
Verlengde Nieuwstraat 87

Volg ons

Meer nieuws & events Over De Volkslust

Support your locals Lees meer