Markt & Restaurants

Casa Reinders

Casa Reinders is een klein familie bedrijf dat in 2011 begonnen is met de verkoop van paddenstoelen op de buitenmarkt. Zij hebben meerdere kramen door heel het land (Rotterdam, ’s-Hertogenbosch, Arnhem en Eindhoven). Casa Reinders heeft tevens ook een kraampje in Antwerpen.

Delicatessen
Casa Reinders is in de afgelopen jaren enorm uitgebreid tot een delicatessenzaak. Zo verkopen zij naast paddenstoelen ook meer dan 50 soorten Franse, Italiaanse en Spaanse charcuterie, meer dan 20 soorten balsamico’s en oliën, visconserven en nog veel meer lekkernijen. Het assortimeent varieert van ingrediënten tot delicatessen en van oliën tot cressen, maar is altijd heerlijk en eerlijk.

Delicatessen kun je op verschillende momenten gedurende de dag gebruiken. De wilde of gedroogde paddenstoelen van Casa Reinders zijn bijvoorbeeld perfect voor een speciale lunch of in een salade. Daarnaast zijn alle lekkere ingrediënten ook te gebruiken voor een bijzonder lekkere pasta of risotto.

Heerlijk & Eerlijk

Puur & Duurzaam
Bij Casa Reinders is puur en duurzaam leidend. Zij werken veelal samen met kleine bedrijven die duurzame productie als doelstelling hebben en bij voorkeur biologisch. Pure smaken en echte producten die op verantwoorde wijze zijn geproduceerd, dat proef je in alles terug.

De naam zegt het eigenlijk al, goed eten is heerlijk én eerlijk.

Openingstijden

MA T/M DO
10.00
TOT
20.00
UUR
VRIJ
10.00
TOT
21.00
UUR
ZA
10.00
TOT
20.00
UUR
ZO
12.00
TOT
18.00
UUR
Voor afwijkende openingstijden van Markthal bekijk de openingstijden pagina

Locatie & Contact

Locatie
Unit 8
Telefoon

Volg ons

Meer nieuws & events Over Casa Reinders

Support your locals Lees meer
Herfst in de markthal! Lees meer
Autumn in Markthal! Lees meer