Evenementen

Reserveer uw evenement in de Markthal

Op zoek naar een unieke locatie voor een bedrijfsevenement, vergadering, training, diner of feest? ‘De Wereld van Smaak’ biedt een sfeervolle ruimte voor maximaal 250 personen met panoramisch uitzicht op de Markthal.

Zakelijke arrangementen

In ‘De Wereld van Smaak’ vind je alle ingrediënten voor een succesvolle bijeenkomst. Onze vergaderruimten zijn voorzien van pennen, papier, flipover en moderne technische faciliteiten. Bij de koffie of thee serveren we een smakelijk assortiment aan eigengemaakte en uit de Markthal afkomstige koekjes en daarnaast verzorgen we heerlijke lunches, (thema)diners en borrels. Elk arrangement is eenvoudig uit te breiden met een boeiende rondleiding of een wandeling door de stad, verzorgd door De Rotterdam Tours.

Lunch

De lunch bestaat uit een smakelijke broodmaaltijd met keuze uit diverse soorten brood en beleg. Hierbij serveren we soep vooraf, zuivel, jus d’orange/appelsap en koffie/thee.

Diner

Bij een diner in De Wereld van Smaak serveren we in buffetvorm een scala aan heerlijkheden uit de Markthal. Je kunt zelf een thema kiezen of je laten verrassen door een mix van Nederlands, Turks, Italiaans, Baskisch, Arabisch, Spaans of Grieks. Uiteraard houden we rekening met speciale (dieet)wensen zoals vega, halal of koosjer.

Borrel

Even borrelen voor of na een bijeenkomst? Daarvoor kun je terecht in ons gezellige café en/of in onze workshopruimte.

Speciale wensen of vragen? Wij informeren je graag over verdere mogelijkheden en prijzen. Als je hier je gegevens invult, nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Tijdens kantooruren kun je ons ook bellen: +31 (0)10 223 7733.

Bereikbaarheid

‘De Wereld van Smaak’ is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Daarnaast is de Markthal voorzien van een ruime parkeergarage. Uitrijkaarten voor de garage zijn te verkrijgen via Interparking.

 

Naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Bedrijfsnaam

Gewenste datum (verplicht)

Gewenst tijdstip
van:

tot:

Aantal personen (verplicht)

Cateringwensen

Telefoonnummer

Opmerkingen