Vacature

Wil jij werken in het Foodwalhalla van Rotterdam?

Reageer dan op onze vacatures voor ons restaurant in de Markthal.

Wie zijn wij? Wah Nam Hong is een Aziatische supermarktketen die meer dan 40 jaar bestaat. Alle ingrediënten die je nodig hebt voor de Aziatische keuken zijn hier te vinden. In 2014 hebben we ons filiaal in de Markthal geopend. Met op de eerste verdieping een Aziatisch restaurant, Wah Nam Hong Restaurant.

 Hier kan je proeven wat er in onze winkel te vinden is, alle denkbare ingrediënten uit Azië.

Wij zijn thans op zoek naar nieuwe medewerkers die ons enthousiaste team in het restaurant willen versterken. Wie zoeken wij?

1) Zelfstandig werkende kok

2) Een sous chef Wanneer reageer jij? Als jij enthousiast en leergierig bent en bereidt om aan te pakken. Je hebt affiniteit met de Aziatische keuken en vindt het leuk om service gericht bezig te zijn. Wat bieden wij? Een prachtige locatie in de Markthal en prettige omgeving met vele mooie producten. Een leuk en enthousiast team. Een goed, marktconform, salaris. Hoe reageer jij? Door een mail te sturen naar de filiaalmanager, de heer Chun Ho Kwok; vacature@wnh.eu onder vermelding van: vacature Wah Nam Hong Restaurant.

Schrijf in de mail wie je bent en wat je tot nu toe gedaan hebt en in welke vacature je geïnteresseerd bent.

In het eerste kwartaal van 2018 gaan we een nieuw filiaal openen in The Mall of the Netherlands in Leidschendam. Ook daar zijn we op zoek naar enthousiaste mensen.

Voor ons restaurant:

1) Zelfstandig werkende kok

2) Een sous chef

3) Bediening in het restaurant

Voor onze winkel en thee boutique:

3) Servicemedewerkers voor de klanten/Vakkenvullers

We kijken uit naar je reactie!

Deel deze pagina

Andere artikelen

Vacature

Jouw Marketing Communicatie stage bij ons?

Heb jij passie voor shoppen en food? Benieuwd naar wat achter de schermen gebeurt om de Markthal nog aantrekkelijker te maken? Ben je geïnteresseerd in een veelzijdige HBO stage Marketing Communicatie?

recept

COURGETTI MET AVOCADO-PISTACHE SAUS

Zin in pasta vanavond? Probeer dan eens deze nieuwe variant waarbij je de pasta vervangt voor courgette!