Nieuws

‘Bazaar beauties’ De paradijsvogels van Rotterdam bij de Markthal!

Op zaterdag 16 september 12:00 uur opent de expositie met veel glamour en rumoer door een live performance op en rond de markt in Rotterdam, vormgegeven door modeontwerpster Nada van Dale.

Op de markt in Rotterdam tussen de tweedehands kitsch, de panterprint stoffen en afgeprijsde bloemkolen zijn het de excentrieke dames op leeftijd die bij Harmen in het oog springen. Met hun suikerspinkapsels, nepnagels en flinke doses oogschaduw schitteren ze als paradijsvogels. Gehuld in kleding van modeontwerpster Nada van Dalen heeft hij een achtdelige fotoserie van hen gemaakt waarin het alter-ego van de dames volledig tot bloei komt. Tijdens de expositie van deze foto’s zien we hen voor de markthal in de natuurlijke habitat terug: “De vrouwen schitteren boven de grijze massa uit en schreeuwen je tegemoet”, alsdus Harmen Meinsma.

Rotterdamse modeontwerpster Nada van Dalen: “Het wordt een ode aan de marktvrouwen, van jong tot oud. De trendloze items, de boodschappenkarretjes, de mentholsigaretten, het bakkie koffie, veel goud, glitters en komkommers; alles vermengd en overgoten met veel Nada.”

De foto-expositie ‘Bazaar Beauties, de paradijsvogels van Rotterdam’ van modefotograaf Harmen Meinsma is van 16 september tot en met 15 oktober te zien voor de Markthal. Zaterdag 16 september kun je van 12.00 tot 13.30 uur een kijkje nemen bij de opening van de expositie met een performance van Nada van Dalen.

Deel deze pagina

Andere artikelen

Nieuws

Diverse nieuwe ondernemers in de Markthal!

Klik hier snel verder!

Nieuws

Kerstopeningstijden

Op 24 december is de Markthal geopend van 10.00 tot 18.00 uur en op tweede kerstdag geopend van 12.00 tot 18.00 uur.