Nieuws

Nieuwe ondernemers in de Markthal!

De afgelopen maanden hebben wij nieuwe ondernemers mogen verwelkomen in de Markthal.

Madame Cocos – unit 27

Liefde past in een potje. Onze liefde voor Cocos in ieder geval wel en die delen we graag met jou. Je kunt nu thuis heel makkelijk de lekkerste cocosballs maken. Met je kinderen samen, met je partner of gewoon lekker voor jezelf. Geniet van de warmzoete geur tijdens het bakken in de oven en natuurlijk van de heerlijke smaak van jouw zelfgemaakte cocosballs! Maar ze zijn natuurlijk ook kant-en-klaar te koop in de Markthal.

Brazuca Coffee - unit 35
Brazuca Coffee verkoopt niet zomaar koffie, maar koffie die voor ons speciaal uit Brazilië wordt geïmporteerd. De bonen worden vervolgens op ambachtelijke wijze geroosterd. Geniet ter plekke of koop voor thuis, in verpakkingen van 250 gram en 1 kilo. Deze bijzondere koffie samen met gezonde Braziliaanse sappen en bites maken Brazuca Coffee de ‘place to be’ voor iedere levensgenieter!

Momade Cupcakes – unit 41
We hebben een uitgebreide keuze aan zoete lekkernijen met in de eerste plaats onze typische Momade Cupcakes, nu aangevuld met onze verleidelijke makarons, handgemaakte pralines en nog veel meer. Alles wordt dagelijks vers gemaakt en met fruit versierd in onze eigen bakkerij.

U vindt alle ondernemers op https://www.markthal.nl/plattegrond

 

Deel deze pagina

Andere artikelen

Nieuws

Diverse nieuwe ondernemers in de Markthal!

Klik hier snel verder!

Nieuws

Kerstopeningstijden

Op 24 december is de Markthal geopend van 10.00 tot 18.00 uur en op tweede kerstdag geopend van 12.00 tot 18.00 uur.