Evenement

Kom trouwen voor 1 dag!

Kom trouwen voor 1 dag! 11 februari in de Markthal!

Heb jij altijd al willen trouwen, maar ben je nooit gevraagd? Of ben je al getrouwd, maar zou je het graag nog eens over willen doen? Kom dan op zondag 11 februari naar de Markthal en beleef een ‘echte’ bruiloft! Een compleet team staat voor je klaar om jou en je lover een speciale dag te bezorgen!

Op deze bijzondere dag staat de liefde centraal en gelden geen officiële regels. Zo mag iedereen met elkaar trouwen. Jong en oud, Moeder en dochter of bestfriends! Ook al is het huwelijk niet rechtsgeldig, de emoties die erbij komen kijken zijn natuurlijk wel echt.

Het perfecte begin voor een goed huwelijk

Wij zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt. Natuurlijk kies je een trouwjurk- of pak en natuurlijk zijn er de ringen om elkaar uiteindelijk het ja-woord te geven in het romantische prieeltje.  Er staat een visagist klaar die zorgt voor de finishing touch. En om het toch nog een beetje officieel te maken, krijg je als aandenken een eigen trouwboekje. Een fotograaf legt dit speciale moment uiteraard voor eeuwig vast!

Trouwen voor 1 dag in de Markthal is gratis en kan op zondag 11 februari tussen 12 en 18 uur.

#LOVE010LOVE

Deel deze pagina

Andere artikelen

Evenement

Merry Markthal!

In het weekend van 16 en 17 december is het KERST KERST KERST in de Markthal.

Evenement

Hotel Modern speelt Publieke Figuren

Stil in de drukte van de stad woont een vrouw in een etalage. Ze leest, kookt soep, kamt haar haar. Tussen de bladzijden van haar boek vindt ze onheilspellende briefjes, in de bouillon krioelen kreeftjes. Of niet?

Kom je ook kijken in de Markthal? Klik verder voor de speeltijden.